El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

17/7/14

Consultes als accessos lliures del Punt TIC Palau Falguera

Al Punt TIC t’ajudem amb els E-books!




Tens problemes amb els lectors digitals? No pots descarregar llibres electrònics? Al Punt TIC us donem un cop de mà.

Fau uns dies, un veí de Sant Feliu va venir en horari d'accés lliure a demanar informació sobre el seu kindle, preguntant com descarregar i incorporar els llibres electrònics al seu dispositiu.
Els e-reader o lectors digitals són l'evolució dels llibres en paper, són dispositius electrònics que ens permeten adquirir, llegir i emmagatzemar una gran quantitat de llibres en molt poc espai. L'empresa Amazon, ha desenvolupat el seu propi e-reader, anomenat “Kindle”.

S'ha de tenir compte que kindle utilitza formats de llibres electrònics que no són els universals i per tant, s'hauran de convertir els arxius en format .epub (universals) a arxius amb format .mobi (específics de kindle). Aquesta conversió es pot fer mitjançant una aplicació anomenada Kindle previewer”, de l'empresa Amazon. En aquest sentit, l'aplicació és totalment compatible amb kindle i té un funcionament molt simple.

Un cop convertit l'ebook a format .mobi, s'ha d'introduir al e-reader: és tan fàcil com copiar i enganxar els arxius .mobi a la carpeta "documents" del kindle, a la qual es pot accedir per mitjà de la icona “el meu ordinador”. Ara bé, la carpeta només apareixerà si tens el teu e-reader connectat a l'ordinador.

Si teniu algun dubte semblant, si no sabeu com fer una determinada acció amb un dispositiu, realitzar un tràmit o gestió a la Xarxa, etc., recordeu que us podeu apropar al Punt TIC Palau Falguera i atendrem les vostres consultes en matèria de tecnologies.

Durant el mes de juliol, l'horari d'accés lliure al Punt TIC és: dijous de 17.30 a 19.30h i divendres d'11.30 a 13.30h. 

Us esperem!

93.666.61.80
c/ Falguera, 6