El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

24/7/14

Xarxes socials: una eina per a cada àmbit

Coneixes les xarxes socials?


Les xarxes socials són estructures socials compostes per individus (o organitzacions) anomenats "nodes" que estan lligats per un o més motius com ara amistat, parentesc, interessos comuns, etc.

Les més utilitzades actualment, són Twitter, Facebook i Linkedin. Segons les nostres necessitats, farem servir una o una altra, ja que cadascuna d'aquestes xarxes té unes característiques particulars:

Twitter: ofereix un servei de missatgeria que permet als seus usuaris enviar i llegir missatges de text (denominats twitts) d'una longitud màxima de 140 caràcters. Està dirigida a gent que vol estar informada de l'actualitat, ja que pots veure tot el que escriu el vostre cantant favorit o el que està passant al teu poble.

Facebook: connecta persones i permet veure les seves fotos, els seus estats, etc. Si som usuaris de Facebook, podrem gestionar el nostre propi espai personal, crear àlbums, compartir vídeos, escriure notes, crear esdeveniments o compartir el nostre estat d'ànim amb altres usuaris. Aquesta xarxa social, està dirigida a l'oci tot i que també té una part orientada cap a una vessant corporativa.

Linkedin: és una xarxa professional, Un dels propòsits d'aquest portal és que els usuaris registrats puguin mantenir una llista amb informació de les persones amb les quals tenen algun nivell de relació professional. Aquesta xarxa social, està dirigida a la recerca de feina i a l'establiment d'una xarxa de contactes.

A la nostra ciutat, podem trobar el Facebook i el Twitter de Sant Feliu Innova que conté informació d’actualitat sobre tecnologia, eines digitals, emprenedoria i coworking.

Teniu cap dubte amb les xarxes socials? Apropeu-vos al Punt Tic Palau Falguera, us ajudarem!

c/Falguera, 6
93 666 61 80
telecentre@santfeliu.cat