El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

30/7/14

Finalitzen els cursos de juliol al Punt Tic Palau Falguera!

Compartim amb vosaltres l’acomiadament i lliurament de diplomes als alumnes.

Una vegada més, han finalitzat els cursos i tallers del mes de juliol al punt TIC Palau Falguera. En aquest cas, dues formacions:

Iniciació a Internet: On els usuaris han après com trobar informació amb els diferents cercadors web que podem utilitzar (Google, Bing, Yahoo...), saber distingir i aprendre com i quins navegadors web utilitzar (Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer...) i la creació i ús del correu electrònic.


Facebook per a pares: Aquest curs ha permès als usuaris entendre el funcionament i utilització bàsica d’aquesta gran xarxa social, tan popular avui en dia entre els joves (i no tan joves). Les opcions de privacitat que ens proporciona la xarxa per al control de la nostra informació ha estat el tema central del curs, per garantir la seguretat dels nostres fills/es.


Moltes gràcies a tots els usuaris per les vostres ganes d’aprendre i esperem que la formació us hagi estat molt útil.

Però això no s’acaba aquí, al Setembre tornem amb deu noves formacions. No t’ho pensis, si vols aprendre i estar al dia, vine a informar-te sobre els nous cursos al Punt Tic, segur que algun s’adequa a les teves necessitats.

Que passeu un bon estiu!

c/ Falguera, 6
93 666 61 80
telecentre@santfeliu.cat