El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

9/2/07

II Jornada "Sant Feliu, ciutat digital i innovadora"


La jornada va comptar amb l'assistència d'unes 100 persones participants als cursos d'alfabetització digital desenvolupats pel projecte "Sant Feliu On Line".
.
Aquest projecte com ja sabeu és una actuació municipal destinada a promoure l'aprenentatge i la utilització de les tecnologies de la informació i la comunicació a la ciutat i lluitar així la fractura digital.
.
La ponència d'en Vicent Partal, director de Vilaweb, va centrar-se molt en la fractura digital com a símbol de la fractura social. També va destacar l'actitud activa que Internet ens obliga a prendre a diferència dels mitjans tradicionals (televisió, ràdio, etc.). Vicent va ser molt clar: "Internet ens obliga a prendre decisions a cada instant".
.
A l'acte també es van poder escoltar els breus parlaments del Secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya, Jordi Bosch i Garcia; de l'alcalde de Sant Feliu, Juan Antonio Vázquez; i del President de l'Àrea de Ciutat Sostenible i Innovadora i regidor de noves tecnologies, Carles Soriano.
.
Una vegada finalitzat l'acte va arribar el torn de recollir diplomes i gaudir del pica-pica.
.
Fins la propera.