El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

27/6/07

"Ego video"...

... què vol dir "Jo veig" en llatí. I ara tothom pot veure alguna cosa, o fer alguna cosa per a que la vegin els altres. Quin embolic, no? Ens explicarem:




Ja coneixeu la ultra-arxi-súper-famosa pàgina YouTube.com, oi? Podeu penjar els vostres vídeos d'una manera molt senzilla, fer-vos inclús un canal propi.

Tot i ser una eina molt intuitiva, fins ara havíem de saber una miqueta d'anglès per a fer-la servir. Doncs això ha canviat!


A l'espera que l'equip de softcatalà ens doni una sorpresa i en faci la traducció al català, de moment ja tenim la versió espanyola de YouTube, http://es.youtube.com/.




Però aquesta no és l'única novetat en vídeos a la xarxa, no...
Ja sabeu que YouTube, tot i essent una eina molt versàtil, té certes limitacions. La qualitat dels vídeos de vegades deixa molt que desitjar, degut a que cada pel·lícula pot pesar com a màxim 100 Mb.
Per això ha nascut Stage6, l'últim invent de la factoria DivX. És una plataforma semblant a YouTube (els vídeos fins i tot admeten comentaris), però que permet alta resolució. Fins i tot arriba als paràmetres de la HD (1080 línees). L'inconvenient és que haureu de disposar d'una connexió a internet potent, o esperar a descarregar tot el vídeo per a veure'l.
Podeu llegir més aquí.