El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

5/2/08

La iaia blocaire guanya un premi al millor bloc en espanyol

Heu sentit parlar de la dona gallega de 96 anys que escriu en un bloc? El bloc es diu ‘A mis 95 años’ i la Maria Amelia el va començar el 23 de desembre de 2006, data en què feia 95 anys. Com a regal del seu nét, va rebre un bloc. Ella mateixa ho explica a la presentació de la bitàcora: “Amics d’Internet, avui faig 95 anys. Em dic Maria Amelia i vaig néixer a Muxía (A Coruña) el 23 de desembre de 1911. Avui és el meu aniversari i el meu nét, com és molt ‘cutre’, m’ha regalat un bloc. Espero poder escriure molt i explicar-vos les vivències d’una dona de la meva edat”.


Doncs bé, aquesta veterana blocaire ha guanyat el premi BOB al millor bloc en espanyol al concurs internacional de blocs de la cadena internacional alemanya Deutsche Welle (DW).

La Maria Amèlia, que explica les seves vivències i opinions sobre diferents temes des de Muxía, ha estat escollida com la millor blocaire en espanyol, demostrant que mai s’és massa gran per a les noves tecnologies.



Els usuaris de tot el món van enviar més de 7.000 propostes en deu idiomes per als premis. El jurat internacional, format per periodistes, experts en mitjans de comunicació i blocaires, va nominar deu candidats en cada categoria. I entre aquests va escollir el millor.

Podeu consultar tots els guanyadors de les diferents categories dels BOB en una llista elaborada pel diari El País.

Si us interessen els Premis Internacionals de Weblogs, podeu accedir al web que DW ha creat específicament per als BOB.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Gallega tenía que ser!!!

Anònim ha dit...

Fallece María Amelia López, la "abuela bloguera", a los 97 años.

Santiago de Compostela, 21 may (EFE).

http://es.noticias.yahoo.com/9/20090521/tso-fallece-maria-amelia-lopez-la-abuela-5bc9ac5.html