El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

26/2/08

SuperCook, el conseller de receptes de cuina

Aquesta nit arribes a casa amb gana però, com et passa gairebé sempre, no saps què cuinar. Fas una ullada als armaris i la nevera i tens uns quants ingredients. En Ferran Adrià seria capaç de fer una meravella amb ells, però tu no en tens ni idea...

Tenim la solució: SuperCook, un motor de recerca de receptes que t’ofereix resultats segons els ingredients que tinguis. Tu has d’indicar què és el que tens a la teva cuina i SuperCook et suggerirà els plats que pots fer. Fins i tot et recomanarà algun ingredient més, per si et pots escapar al súper i millorar la qualitat del resultat.


En funció dels ingredients que s’introdueixen, l’eina t’ofereix una llista completa de totes les receptes que pots fer, classificades també en primer plat, segon plat i postres. A més, podràs guardar-les al teu compte personal, des d’on podràs imprimir-les. Aquestes receptes estan allotjades en altres webs de gastronomia, com Allrecipes, Epicurious o RecipeZaar.

Ja saps, se t’han acabat les excuses per no cuinar. Utilitza SuperCook i els teus amics voldran venir sempre a sopar a casa teva. Anima’t i introdueix el primer ingredient!

1 comentari:

Alfons Expósito ha dit...

Ei, molt bo aquest post, jeje. Ja tinc gana i tot!