El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

22/7/08

L'acte de lliurament de material informàtic, tot un èxit

El passat divendres 17 de juliol va tenir lloc l’acte d’entrega d’equipaments informàtics a entitats de la ciutat de Sant Feliu de Llobregat.

Les entitats Associació de Veïns de Mas Llui, A.V. Can Nadal, A.V. Can Maginàs, A.V. Les Grases, A.V. Can Calders, A.V. La Salut i l’Associació sociocultural Al-Rahma - La amistad que van participar en l’acte de lliurament que promou la Regidoria de Noves Tecnologies de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, rebien els seus ordinadors a la sala d’actes de la Torre dels Rosers.

L’acte que va comptar amb la presència del Regidor de Noves Tecnologies, Carles Soriano, va aprofitar l’avinentesa per sensibilitzar i donar a conèixer a les entitats i associacions de Sant Feliu de Llobregat la importància de l’ús, capacitació i difusió del programari lliure i en català com a instrument per a l’impuls de la Societat del coneixement TIC a la ciutat.

Un cop acabada la presentació de l’acte, el Marc i l’Alex, dinamitzador i microinformàtic respectivament, de la Casa d’Oficis “Sant Feliu Ciutat Digital”, van realitzar una demostració sobre com funciona el sistema operatiu Ubuntu Linux i les eines ofimàtiques d’Open Office.


El Marc i l’Alex, alumnes-treballadors del projecte de formació-treball, també van explicar els avantatges d’utilitzar aquest sistema operatiu basat en Linux, i de com és de similar el sistema operatiu Ubuntu en comparació amb el de MS Windows.




D’aquesta manera les entitats no només van rebre un equip informàtic sinó que també van rebre una petita sessió formativa sobre com utilitzar correctament aquest software.
A més a més, les entitats a les quals es va entregar el maquinari bàsic, compten també amb un servei digital de microinformàtica i de formació personalitzada:

Microinformàtica
Horari de consulta: Dimarts i Dijous tarda - Dilluns i Dimecres matí (prèvia demanda)
Procediment sol·licituds: Telèfon 93.685.80.02 (ext.1208) o correu electrònic a tic@santfeliu.cat
Configuració equips: juliol

Formació
El servei de formació es realitzarà col·lectivament.
Horari: Franja formativa de 15 a 20 hores

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt bé Marc i Àlex !!!

Heu sortit a les notícies:

Ràdio Sant feliu - Informatius (Dilluns a Divendres a les 13h i a les 20h). Notícia sobre la cessió de material informàtic a les entitats per part de l'Ajuntament de Sant Feliu.


http://www.santfeliu.cat/common/doc/document.faces?xmid=9027 http://www.santfeliu.cat/documents/134899