El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

14/5/09

Dia d'Internet: demà!

Latitud: 40.396764 graus decimals.
Longitud: -3.713379 graus decimals.
Us sona?



Mostra un mapa més gran

És la Plaça de la Salut!!!

Com ja sabeu, demà celebrem el Dia Mundial d'Internet, i a la plaça hi hauran 2 espais diferents on simultàniament us oferirem activitats relacionades amb la tecnologia i Internet. Aquí podeu veure què farem:

Espai 1: La Carpa

Horari: de 10:30h a 14:00h i de 16:00h a 17:00h.


Mostra un mapa més gran

  • Google Street View: Podreu fer una passejada virtual per Sant Feliu, i trobar casa vostra, la vostra botiga, o Central Park a New York, o la Torre Eiffell a París...
  • Videomaton "Històries del Barri": Vols explicar-nos quan vas arribar al Barri? Què et vas trobar? Ha canviat des de llavors? Et posem una càmera de vídeo, i ens pots explicar el que vulguis!
  • Recollida i escaneig de fotos del barri: Tens fotos antigues del barri? Les vols veure a Internet. Porta-les a la plaça, les escanejarem i així tothom podrà veure-les!
  • Què és per a tu Internet? Utilitzes Internet normalment? Per a què el fas servir? Com serà Internet dintre de 20 anys? T'imagines com seria un món sense Internet? Explica'ns-ho i el teu relat apareixerà en aquest bloc!
  • Joc d'habilitat StepMania: Has ballat algun cop amb els dits? Amb aquest joc hauràs de ballar per sobre el teclat per aconseguir punts!
Horari: de 17:00h a 18:00h

  • Demostració de Linux Ubuntu: Esteu farts de que el vostre sistema operatiu agafi virus, funcioni molt lentament, es pengi, us atabali amb missatges estranys, etc.? Això és que no heu provat Ubuntu.

Espai 2: El Bus

Horari: de 10:30h a 14:00h



  • Videocurrículum: Si estàs buscant feina (o en tens, però vols disposar d'un recurs útil de cara a un canvi), t'ajudem a fer un videocurrículum. Tu poses la cara i la veu, i nosaltres la resta! T'enduràs un DVD amb l'enregistrament.

  • Audiovisual DeBotigues: Encara no coneixes la nova marca dels comerços de Sant Feliu? Passa't pel bus i veuràs de què estem parlant!

  • Gimcana virtual "compremasantfeliu.cat": Navega pel portal de comerç i troba les respostes a les preguntes que et farem. T'enduràs un premi!

Horari: de 17:00 a 18:00h


Horari: 11:00h a 11:30h i 16:00h a 16:30h



  • Taller d'identitat digital i connexió WiFi municipal: Saps que pots fer moltíssims tràmits per Internet només demanant el teu certificat digital? Segur que sí. El que potser no saps és que utilitzant el teu clauer IdCat et pots connectar a Internet des de 5 parcs i places de la ciutat. Vols saber quins són? Vine i t'ho expliquem tot!


T'ho perdràs? Oi que no? T'esperem!