El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

24/5/09

Som Premi de Comunicació Local 2008 de la Diputació de Barcelona ! ! ! (1)

Recordeu la nostra candidatura als premis per tal de potenciar la comunicació local, contribuint a un enriquiment del panorama general informatiu i comunicatiu de Catalunya que organitza la Diputació de Barcelona ?
.
Doncs sí, Sant Feliu On Line està d'enhorabona.
.
Som Premi de Comunicació Local 2008 de la Diputació de Barcelona ! ! !
.
Concretament a la categoria “Arrel” (apartat B) que premia a una iniciativa comunicativa d´un ajuntament de la província de Barcelona en el camp de les noves tecnologies.
.
És un premi a una publicació o butlletí digital de caràcter periòdic i finalitat informativa editada per un ajuntament o altra entitat de govern local, en aquest cas el butlletí digital Connect@ts: www.santfeliu.cat/online/butlleti



El regidor de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, Jaume Mañosas, recull el guardó a la gala de lliurament d'aquests premis que es va celebrar ahir al vespre a l'auditori de l'Hotel Melià de Sitges i que va congregar prop de 500 persones.

Fa lliurament del premi Maria Maria Corominas i Piulats, Presidenta de la Societat Catalana de Comunicació i Cap de l’Àrea d’Estudis, Recerca i Publicacions del Consell de l'Audiovisual de Catalunya. Ha liderat projectes de prestigi en el camp de la comunicació i les noves tecnologies com "La comunicació local en l’entorn digital a Espanya. Transformacions del sistema audiovisual local (2003-2006)", aprovat pel Ministerio de Ciencia y Tecnología en el Plan Nacional de I+D+I. Sempre responent els nous reptes que significa la digitalització i els processos de convergència multimèdia en els sector de la comunicació, la seva recerca s’ha orientat en aquesta nova direcció, reinterpretant així, o actualitzant així, les seves recerques anteriors sobre la llengua i els mitjans, i sobre l’estructura o sistemes de comunicació.


Aquí podeu veure la fotografia final grupal amb els premiats de totes les categories que va realitzar en Xavier Renau.
.

Reconeixeu a la gent de Sant Feliu?!?

I al co-presentador de la cerimònia en Jordi Estadella?


Aquest vídeo de l'Agència Catala de Notícies permet veure un resum de l'acte.





La recollida del premi a la categoria "Arrel" (apartat B) es pot seguir del fragment 2:27 al 2:34 (minut:segon).

Més imatges de la cerimònia de lliurament es poden veure en aquest altre vídeo de CatalunyaPress:





A partir del 2:40 (minut:segon) es pot veure una panoràmica global dels premiats de totes les categories.

De fet, la categoria "ARREL" era una de les grans novetats d'enguany: la creació d'un nou premi, dotat amb 10.000 euros, destinat a guardonar una revista o butlletí electrònic elaborat per un ajuntament o ens local de la província.