El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

5/5/09

Us presentem als membres del jurat dels II Premis de Continguts Digitals “Sant Feliu On Line”

Esther Subias Vallecillo: Treballa en el Teb coordinant projectes telemàtics i coordinadora, també, de l'oficina tècnica de la Xarxa Punt TIC. Es considera una apassionada de la pedagogia de les TIC. Si voleu conèixer-la una mica més, us recomanem que visiteu el seu bloc Una mirada sobre el treball social de les tic.



Josep Rivera: Nascut a Sant Feliu, resident al barri de Les Roses-Castellbell i vinculat a associacions com ara La Garça i el GEPS, és Enginyer de Telecomunicacions per la UPC i a cursat postgraus en Màrqueting i Direcció General. Ha desenvolupat quasi tota la seva carrera professional a la UOC. Actualment és el responsable de l'àrea de Tecnologia Educativa.



Genís Roca: Especialista en els models socials de presència a Internet, en incorporar la xarxa i les tecnologies a l'estratègia empresarial i de l'anomenada Web 2.0; Va ser director general del portal Infonomia. Actualment consultor i soci director de la consultoria Roca Salvatella Net Strategies. Fa poc va aparèixer en el programa 30 minuts de TV3 en el documental Fent @mics. Per tenir més informació, us recomanem veure el nostre post Fent@mics: reportatge sobre les Xarxes Socials.


Tomàs Moré i Arqué: Coordinador del Pla PIMESTIC de la Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya. En el seu perfil de netvibes podreu descobrir els seus temes d'interès relacionats amb les TIC.