El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

11/5/09

Lliurament de Diplomes al PuntTIC


La setmana passada va finalitzar el Curs d'Iniciació a l'Ordinador i, amb la fi de curs, arriba el lliurament de diplomes per tots aquells que hagin seguit amb aprofitament aquesta formació inicial mitjançant la qual els usuaris del PuntTIC comencen a descobrir les grans possibilitats que els ofereix l'ordinador.

Durant el Curs d'Iniciació a l'Ordinador aconseguim que els usuaris perdin la por familiaritzant-se d'una manera pràctica amb la gestió de fitxers i carpetes i alguns dels principals programes.

Per practicar amb el ratolí, els alumnes realitzen l'exercici de dibuixar al professor amb el programa Paint. I aquí alguns resultats:


Els alumnes més creatius es decanten pel retrat "psicològic" ;)

Un dels continguts amb que més "pateixen" és amb la creació de carpetes. Per aquells que vulguin practicar una mica més us deixem amb l'explicació que proporciona Aulaclic. De tota manera insistint una i una altra vegada, al final, tots aconsegueixen tenir la seva pròpia estructura de carpetes.


Però sense dubte l'aplicació informàtica estrella del Curs d'Iniciació a l'Ordinador és el Processador de Textos. Al PuntTIC expliquem l'ús del teclat amb la Llibreta (en castellà el Bloc de Notas) i més endavant comencem a treballar amb OpenOffice Writer. Si voleu endinsar-vos en aquest programa podeu consultar el Quadern de Formació Tecnològica dedicat al Writer.



I això no és tot perquè aquesta setmana els alumnes començaran el Curs d'Iniciació a Internet i també aprendran un munt de coses noves que ja us anirem explicant.

Ja saps, si et vols apuntar a aprendre informàtica passa't pel PuntTIC i et donarem més informació. Ells ja ho han fet i tenen el seu diploma!