El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

28/7/09

Alumnes Web 2.0


Sí, ja tenim un primer grup de "llicenciats". Ahir vam acabar el Curs de Web 2.0 a on els alumnes han pogut aprendre a participar i crear continguts a Internet mitjançant el bloc col·laboratiu Alumnes Web 2.0 a on sessió rera sessió han après a penjar textos, fotografies i videos a Internet, han conegut que són les xarxes socials i eines on-line per treballar amb imatges digitals i també algunes webs interessants relacionades amb el tema de l'audio a Internet.

Durant la sessió d'ahir es va repartir un resum dels continguts treballats durant el curs i els alumnes van fer un intercanvi de webs (no necessariàment representatives de la Web 2.0!) entre ells per tal de conèixer més opcions de la xarxa. Aquí les recomanacions:

Softonic

El Francisco ens va recomanar aquesta web, molt útil per descarregar programes.

Infojobs

La Claudia va voler compartir, en aquests temps de crisi, una de les pàgines més tradicionals quan busquem feina: Infojobs.

Banca On-line

L'Amparo va aprofitar per fer algunes consultes sobre tràmits bancaris on-line.

Atrapalo

Un dels hobbies de la Mari des que va descobrir Internet és buscar viatges ajustats de preu. És una experta total i coneix moltes pàgines. Van veure Atrapalo perquè no només té "chollos" per viatjar si no que també incorpora una amplia oferta d'activitats i espectacles a bon preu.

Facebook

Tot i que ja es va comentar aquesta web durant el curs la Teresa va intentar localitzar el seu fill al Facebook. Es va quedar una mica trista en descobrir que per entrar al seu perfil abans hem de fer-li una petició.

Així que Teresa ja saps, si vols entrar al Facebook del fill, primer t'hauràs de fer un perfil! ;P