El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

6/7/09

El Pedro al Punt TIC del Palau Falguera


Avui ens toca conèixer al Pedro, un dels nostres usuaris fidels de l'accés lliure, que es passa molt sovint pel Punt TIC del Palau Falguera per connectar-se una estona a Internet... bé aquests últims dies no sabem ben bé si els usuaris venen a connectar-se o a gaudir de l'aire condicionat... oi Pedro? Bé, potser, de totes dues coses alhora ;P

El Pedro consulta cada dia el seu correu electrònic i guarda amb afecte mails d'antics dinamitzadors del Punt TIC (sí de quan encara coneixíem el Punt TIC del Palau Falguera com a Telecentre). Aquí és a on va començar a fer les seves primeres passes en l'apassionant món de les noves tecnologies i a enganxar-se a les possibilitats d'Internet.

Al Pedro li agrada molt mirar informació temàtica, especialment, d'història i molt sovint consulta la Wikipedia per buscar informació sobre indrets, monuments i d'altres consultes relacionades amb la història i la cultura. La seva última recerca va ser el Monestir de Sant Joan de les Abadesses. De vegades ens demana fer una impressió per emportar-se el contingut a casa i llegir-lo amb més tranquil·litat.

I ara com, arriben les vacances, consulta informació sobre Pulpí ja que és el destí a on molt sovint estiueja i des d'on va arribar ja fa gairebé 40 anys! Aquesta consulta permanent d'informació li permet estar al corrent de les novetas a la zona, com per exemple qualsevol canvi en la xarxa viària.