El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

28/7/09

InfoONLINE 12, l'informatiu mensual

Ja hi ha disponible una nova entrega de l'InfoONLINE, pots consultar la resta de vídeos al nostre canal de YouTube.



En aquest InfoONLINE podràs veure:
  • La II edició dels Premis de Continguts Digitals: coneix els guanyadors de les categories de 'Millor blog ciutadà', 'Millor ús corporatiu d'eines web 2.0' i la millor fotografia realitzada amb telèfon mògil.
  • El Dia Mundial d'Internet: el passat 15 de maig va tenir lloc una jornada tecnològica a l'aire lliure, amb l'objectiu de facilitar l'accés a Internet al ciutadans, realitzar accions per impulsar el comerç local i el portal d'internet.
  • Coneixeràs el blog de l'empresa Mecatub fruit d'una tutorització a mida del dinamitzador digital Alfons Expósito sobre com crear un blog empresarial i donar-se a conèixer a la xarxa.
  • Cas d'èxit: Disseny Mobles, botiga de Sant Just Desvern que utilitza un videoblog, va rebre el premi a la categoria de 'Millor ús corporatiu d'eines web 2.0' als passats 'Premis de Continguts Digitals' en reconeixement a l'ús que fan de la xarxa: tenen un blog que integra peces de vídeo sobre els productes i serveis que ofereixen, twitter per seguir l'actualitat de la botiga, etc.