13/10/09

CICLE DE TALLERS Descobreix… el món d'InternetLa Universitat Oberta de Catalunya amb la col·laboració del programa municipal Sant Feliu Ciutat Digital et vol oferir un cicle de tallers per ajudar-te a descobrir el món d'Internet.

Conèixer millor les diferents plataformes de comunicació que hi ha a la xarxa i saber quin profit en pots treure són algunes de les coses que podràs aprendre en aquests tallers pràctics.

El cicle consta de tres tallers:

El dimarts 20 d'octubre de 18 a 21 h tindrà lloc el taller Trobar el que necessito a Internet; com se superen les limitacions de Google? L'objectiu d'aquest taller és que l'usuari aprengui a fer una bona recerca per Internet, a trobar aquelles informacions que li puguin interessar i ser útils.

El dimecres 21 d'octubre de 18 a 21 h tindrà lloc el taller Les relacions a Internet conèixer quines xarxes socials existeixen. En què consisteixen els fòrums, els xats i les comunitats virtuals és el que ofereix aquest taller.

Per últim, el dijous 22 d'octubre de 18 a 21 h tindrà lloc el taller Jo a Internet. Dissenyant la meva estratègia de presència a Internet: pàgines personals, blogs, fòrums... Com crear un web de manera senzilla sense programacions complicades, com presentar-nos a nosaltres mateixos o al nostre negoci dins la xarxa és el que ensenyarà aquest tercer taller.

La inscripció als tallers és gratuïta i està limitada a un màxim de vint persones. Les places seran assignades per ordre d'inscripció. Per inscriures cal enviar un correu a cbllobregat@uoc.edu o trucar al 93 632 74 74.

Per més informació consulteu el web www.uoc.edu/activitats/descobreix/

Els tres tallers s'impartiran al:
Centre de Suport de la UOC del Baix Llobregat
Torre del Roser
Carrer Joan XXIII, 14
08980 Sant Feliu de Llobregat