15/10/09

InfoONLINE 14, l'informatiu mensual

Com més d'un ja sap els infoONLINE són els informatius mensuals de la Regidoria de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Sant Feliu.

Informar-vos de les últimes novetats, en les tecnologies de la informació i la comunicació que s'estan duent a terme dins el projecte Sant Feliu On line, és el punt de partida d'aquests informatius.

La informació, cada vegada més, és un rest de zeros i uns. Les noves tecnologies han passat a ser un pilar clau en la difusió de la informació. Cada dia som més els que utilitzem Internet per rebre i enviar informació.

És per tot això que Sant Feliu On line ha creat els infoONLINEs. Et volem fer arribar la informació com més t'agrada, a través d'Internet, perquè puguis veure-la, sentir-la i llegir-la tantes vegades com vulguis, perquè siguis tu qui decideixi quan vols rebre aquesta informació.

En l'últim infoONLINE, el catorzè, podreu veure:

En què consisteix el curtmetratge que han presentat les Dinamitzadores Digitals Multimèdia al concurs FEMITIC, organitzat per Dones en Xarxa.

L'èxit dels blocs a Sant Feliu i la creació d'una nova comunitat, Santfeliu Sfera, que aplega totes les bitàcoles de la ciutat.

Com ha anat el curs de Creació de Blocs, dirigit a comerciants i emprenedors, que s'ha realitzat al punt TIC del Palau Falguera.

I, per últim, el Cas d'Èxit d'aquest mes que està protagonitzat pel bloc de la botiga de moda i complements Denimwood.

Aquells infoONLINES que no hagis pogut veure els trobaràs al nostre canal de YouTube.

No dubtis a subscriure't per poder rebre l'avís de les noves actualitzacions del canal i així no perdre't la informació que tan et pot interessar.