3/5/10

Jornada 'Els governs locals davant el repte del web 2.0'

Via: Sant Feliu Innova

El proper 17 de maig es celebrarà aquesta jornada, anomenada Els governs locals davant el repte del web 2.0 i organitzada per Localret i l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat, on es posarà damunt la taula el nou escenari que comporta el fenomen de la web 2.0 a les administracions: s'ha acabat amb el model jeràrquic d'Internet, l’usuari deixa de tenir un paper testimonial o passiu i el converteix en protagonista, etc.


En aquesta jornada, adreçada a responsables polítics i tècnics dels ens locals, participaran des de representants de diferents administracions i institucions, que ens explicaran com encaren aquests reptes, fins a promotors de diferents iniciatives ciutadanes, del teixit associatiu i empresarial.

Data: dilluns 17 de maig de 2010
Lloc: Palau Falguera (c/ Falguera 6, Sant Feliu de Llobregat, mapa)
Inscripcions: gratuïtes, omplint aquest formulari.
Horari: de 10:00 a 14:00


Programa

10:00 h. - Inauguració de la jornada a càrrec de Juan Antonio Vázquez, alcalde de Sant Feliu de Llobregat, i Pere Navarro, president de Localret i alcalde de Terrassa.

10:15 h. Presentació de la Guia 2.0 Localret a càrrec de Miquel Matavacas, assessor del Gabinet institucional de Localret.

10:45 h. Pausa cafè

11:15 h. Taula rodona: Open government. Riscos i avantatges
Modera: Albert Batlle, director del programa de Ciències Polítiques de la Universitat Oberta de Catalunya.

12:30 h. Taula rodona: El poder en mans de la ciutadania
Modera: Marc Vidal, director de Cink Shaking Business i autor del blog marcvidal.cat.

13:15 h. Conclusions i cloenda
  • Josep Lluís Fernández Burgui, primer tinent d'alcalde i president de l’Àrea d'Innovació, ocupació i promoció econòmica i de serveis socials de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.
  • Joan Miquel Piqué, director general de Localret.
Més informació Programa de l'acte (PDF) Inscripcions