14/6/10

Nou lliurament d'ordinadors a entitats de la ciutat


Segur que ja coneixeu el programa de lliurament d'equips informàtics a entitats de l'Ajuntament, oi? Aquest cop han estat 5 entitats les que han rebut ordinadors:
  • AVV La Salut
  • AVV Roses-Castellbell
  • AVV Can Maginàs
  • AVV Can Calders
  • Ass. sòcio-cultural Al Rahma/La Amistad

En aquest cas, el lliurament ha estat una renovació dels equips que ja utilitzaven les entitats. Els equips utilitzats són més actuals i disposen de les últimes versions del programari de gestió instal·lat.

En total s'han lliurat 6 equips informàtics, el que suma un total de 251 equips lliurats a entitats des de l'inici del programa, l'any 2003. Aquests ordinadors, sortint del parc municipal d'ús corporatiu, es troben en perfecte estat d'ús i disposen de llicències originals del sistema operatiu Windows XP.

A més, amb l'objectiu de fomentar l'ús de programari lliure, també disposen de programari d'oficina com el paquet ofimàtic OpenOffice.org, programari d'Internet com el navegador Mozilla Firefox o d'altres utilitats com el programa de retoc fotogràfic i disseny The Gimp.

Si ets membre d'una entitat i vols consultar els serveis tecnològics que ofereix l'Ajuntament, només has de fer clic en aquest enllaç.