7/6/10

Finalitza la Casa d’oficis 2009 i comença una nova etapa per a mi..

El passat dilluns 31, va finalitzar la segona edició de la Casa d’oficis Sant Feliu Ciutat Digital.

L'acte va tenir lloc a la Torre del Roser, on els alumnes van poder demostrar totes les seves habilitats i els seus coneixements adquirits, durant aquest any de formació i treball, amb un vídeo realitzat pel grup de dinamització digital.

L’acte de cloenda va finalitzar amb l’entrega dels diplomes als 16 alumnes, 8 tècnics/ques Microinformàtics i 8 Dinamitzadors/es Digitals Multimèdia.


Entre aquest grup de dinamitzadors digitals multimèdia em trobava jo, Montse Collado, la nova dinamitzadora de les tardes del Punt Tic del Palau Falguera. Gràcies a la experiència adquirida a la Casa d’Oficis, avui dia tinc l’oportunitat d'incorporar-me com a dinamitzadora digital.

2 comentaris:

Lidia ha dit...

Quina llàstima que s'ha acabat la Casa d'Oficis a sigut una etapa de aprenentatge i responsabilitat per a tots, moltes felicitats Montse t'ho mereixes ;)

Lidia ha dit...

Una llastima que hagi finalitzat la Casa d'Oficis a sigut una bona experiencia on tots hem aprés moltes coses, tan en l'ambit professional com personal ja que molts de nosaltres hem crescut com a persones.

Felicitats Montse t'ho mereixes estic segur que farás un bon treball al Punt TIC ;)