11/4/11

Fences: posant ordre a l'Escriptori

L'escriptori de Windows és un espai en el que pots posar accessos directes a carpetes, documents i programes que utilitzis sovint. Així t'és més ràpid i fàcil trobar-los.
No obstant això, amb el pas del temps s'acaben acumulant multitud d'icones i l’escriptori es converteix més en una molèstia que en una ajuda.
Per sort, hi ha solucions a aquest desordre. Una de les millors és Fences (en anglès tanques), una eina que crea espais invisibles a manera de tanques per organitzar les teves carpetes i programes.
Només necessites un minut per organitzar el teu escriptori.
El primer pas és descarregar Fences i instal•lar-lo al teu ordinador. El procés és simple i ràpid.
  • Després de la instal•lació, Fences et donarà la benvinguda i et demanarà que triïs entre dues opcions: crear un organigrama automàtic o dissenyar el teu propi Fences des de zero. Amb la primera opció, comences a utilitzar Fences, pots crear dues Fences inicials on posar icones o ordenar tots automàticament.
  • Des de la pestanya Aparença, Fences permet mostrar etiquetes per diferenciar els espais, per exemple, Programes favorits, Documents de la feina o Jocs. També podràs personalitzar la transparència dels fons o el seu color, en cas que vulguis que destaquin per sobre del fons d'Escriptori.
  • A la pestanya Eines trobaràs una de les funcions més útils de Fences és la possibilitat de crear instantànies o còpies de seguretat. Així, si per un canvi de resolució perds l'ordre de les icones a l'escriptori, amb la instantània el recuperaràs com si no hagués passat res.
Gaudeix-lo!