El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

19/2/13

Avui entren en vigor els continguts revisats i actualitzats de l'ACTIC

Les proves de l’ACTIC que es facin a partir d’avui, 19 de febrer de 2013, tindran com a referència els continguts competencials revisats i actualitzats que es van publicar fa dos mesos en l’annex de l’Ordre EMO/417/2012. Els nous certificats que s’obtinguin incorporaran la referència als continguts aprovats per aquesta norma, a diferència dels anteriors, que es refereixen als continguts aprovats pel Decret 89/2009.

Recordem que la revisió ha consistit en una reestructuració parcial dels indicadors i una millora del text, sense que comporti introduir nous conceptes. Pel que fa a l’actualització, aquesta consisteix en canvis de poca envergadura en les competències C1, C2 i C3; per tant, en queda exclòs el nivell 3. En conseqüència, els certificats avançats no s’actualitzaran.

També aprofitem per recordar-vos els certificats bàsics o mitjans obtinguts a partir de proves fetes segons els continguts anteriors no perden validesa administrativa, i que la conveniència de tenir un certificat actualitzat depèn de la valoració que en faci el titular o la persona que el requereix en un procés laboral o formatiu.

Finalment, volem recordar també que la informació exhaustiva sobre els continguts —antics i nous— i els canvis que s’hi han efectuat es pot trobar en l’apartat “Documentació de referència” del portal ACTIC.