El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

21/2/13

Com saber si som persones emprenedores?

Fa unes setmanes vam rebre al centre Yuzz Sant Feliu la visita del Guillem Perdrix, coautor del llibre Escola d'emprenedors i Director en Federació de Cooperatives de Treball de Catalunya, que ens va parlar dels mites i perfils i errors dels emprenedors.


A la seva ponència ens va comentar una sèrie d'enllaços d'interès que podem consultar per veure quin tipus de perfil som i valorar si som realment persones emprenedores o si encara hem de millorar alguna de les nostres competències:

  • Test idea, per exemple, és una eina de Barcelona Activa amb la que, mitjançant un test on hem de respondre sincerament (molt important perquè estem valorant els nostres aspectes d'emprenedor de foma objectiva), podem veure les característiques que tenim i les nostres mancances per tal de orientar-les cap el nostre fi.

Test d'aquests tipus n'hi han molts i diferents, pel que és recomanable fer-ne uns quants. Tinguem en conte, però, que podem trigar ben bé mitja hora en emplenar cadascun, així que prenem-ho amb calma i en un moment que estiguem 100% pendents del qüestionari.

Si voleu contrastar els resultats, al bloc Inicia09 podeu trobar un llistat d'eines amb aquest objectiu avaluatiu del perfil emprenedor de diverses entitats.