El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

5/2/13

Dia Internacional de la Internet Segura (Safer Internet Day)


Amb motiu de la X Edició del dia Internacional d’Internet Segura, al Punt TIC Palau Falguera aquest mes de gener s’han portat a terme un seguit d’accions formatives d’aula digital amb les escoles de la ciutat.

Aquesta activitat la desenvolupa el projecte  "Sant Feliu On Line" de la Regidoria de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat en conjunció amb el Departament municipal d’Educació i Infància.

Aquesta xerrada en matèria de noves tecnologies ha arribat a un total de 249 alumnes.En concret a 2 aules (49 infants) del Col·legi Tramuntana, a 4 aules (108 alumnes) Col·legi Mare de Déu de la Mercè i a 3 aules (92 infants) del’I.E.S Olorda
 Els objectius plantejats a les accions són:
  • Donar a conèixer el servei d'alfabetització digital.
  • Divulgar les TIC i les seves aplicacions educatives i de lleure pels infants. 
  • Impartir una xerrada pràctica amb consells bàsics sobre la utilització correcta de la Xarxa, evitant els perills i problemes que s'han detectat en la seguretat i bon ús de la relació entre Internet i els menors d'edat.
  • Repartir un petit material de suport (fitxes educatives, fitxa de recomanacions, webs interessants, recursos digitals, etc.) centrat en la temàtica dels infants a la Xarxa, dirigides tant als nens i nenes com als educadors, pares i mares.
  • Oferir a nens, nenes, pares, mares i docents un punt d’accés a les noves tecnologies tutoritzat i gratuït, que pot ajudar-los al llarg de la seva trajectòria vital a resoldre qualsevol dubte al voltant de les TIC i a reciclar els seus coneixements.
El tallers tenen una durada d'una hora durant la qual els i les participants coneixeran quins són els riscos que poden córrer quan naveguen per Internet, participen a xats o fan ús del correu electrònic, i rebran consells i recomanacions bàsiques per navegar d'una manera segura a Internet.