20/6/06

El plaer de conèixer
Molt sovint no fem quelcom, no llegim un bon llibre, no gaudim d'una nova pel·lícula o no ens regalem el plaer d'un àpat al millor restaurant de la ciutat per una única i senzilla raó: Perquè no sabem, perquè ningú no ens ho ha dit.

I no és que es tracti d'informació exclusiva, que algú ens vulgui amagar aquestes dades... és tan simple com que necessitem que algú o quelcom, per casualitat o amb la intenció de compartir, ens obri una porta.

Per què us explico això, us preguntareu... Per fer-vos saber que a Sant Feliu hi ha una porta que roman sempre oberta. És la porta d'entrada a un món en el qual podeu trobar-hi de tot. De vegades es tracta d'una porta física, al Telecentre del Palau Falguera, d'altres virtual, com al portal web de Sant Feliu On Line www.santfeliu.org/online.


Podria explicar-vos què hi podreu trobar, el que podreu aprendre i descobrir però... què preferiu? Un mapa i una guia d'aquell racó del món que voleu visitar o viure la vostra pròpia experiència, personal i intransferible? Això sí, no oblideu que els grans viatgers duen sempre a sobre un diari de a bord. El vostre és aquest blog. No deixeu d'explicar-nos les vostres rutes i molt molt bon viatge!

Iolanda, membre de l'equip de SFOL