El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

3/7/06

L'EDAT I LES NOVES TECNOLOGIES

Un telecentre és un espai destinat a oferir accés fàcil a les noves tecnologies sense barreres. L'edat no ha de ser cap impediment: us podeu apropar al nostre espai tant si teniu 3 anys com si en teniu 99. Tant fa. Segur que trobareu quelcom interessant adaptat a les vostres necessitats.

Aquí teniu a la Sofia, que amb només tres anyets fa la seva amb l'ordinador. A la Sofia li agrada veure pàgines web de les Tres Bessones, escoltar cançons i jugar a jocs en línia ( podeu veure
http://www.cercifaf.org.pt/mosaico.edu/ca/index_ca.htm ).

Recordeu que al lloc web de Sant Feliu On Line (www.santfeliu.org/online) podeu trobar, a la secció "Infància i Seguretat", jocs educatius digitals i en línia per a infants.

Encara que la Sofia no ho sap, aquests jocs web i en línia li fan servei a nivell psicomotriu i per agafar destresa amb les eines informàtiques que ja, a ben segur, li acompanyaran tota la vida en el seu aprenentatge.

A l'altre extrem tenim al senyor Joan, de 78 anys, el qual volia conèixer què és això d'Internet i que "encara que m'agafa una mica vell, ja m'agrada".

Diferents objectius però igual satisfacció.