El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

17/1/07

"INTERNAUTAS TELEVISIÓN" al nostre blog

Des d'avui el blog de "Sant Feliu On Line" disposarà d' "Internautes Televisión". Entrem a la dimensió: Blogs-TV, Videoblogs, vlogs, ...


Anteriorment ja us haviem parlat de l'AUI, Asociación de Usuarios de Internet, però encara no ho haviem fet de l' "Asociación de Internautas".

Doncs bé ara podeu gaudir, al blog de "Sant Feliu On Line", d' INTERNAUTAS TELEVISIÓN, una nova iniciativa de l' "Asociación de Internautas".


Es tracta d'una televisió d'accés públic a través d'Internet que emet un informatiu de 5 a 10 minuts, de dilluns a divendres.

En aquest informatiu es tractaran notícies (en format vídeo) d'interès per a la comunitat d'internautes: seguretat a la xarxa, tarifes, ofertes d'accés a Internet, qualitat dels serveis, ciberdrets, aplicacions, web 2.0, etc.

La llicència d'emissió és Creative Commons i la música és Copyleft, formats lliures.

"Internautas TV" el composen un equip de professionals diversos experts en Internet i tecnologies de la informació i la comunicació.

Avui precisament parlen de "GOOGLE digitalitzarà la Biblioteca de Catalunya: Més de 300.000 llibres de cinc biblioteques catalanes estaran properament a Internet". No us recorda res?

Los VIDEOBLOGS funcionen amb una filosofia similar al conegut "YouTube" però amb continguts propis i actualitzats a diari, ens trobem davant la futura televisió a través d'Internet.

Altres videoblogs interessants són "Mobuzz Televisión" i "ADSLZone TV".

"Mobuzz Televisión" genera microespais audiovisuals de 3 minuts de durada i actualització diària, que ens expliquen d'una manera diferent, original i divertida diversos temes d'actualitat tecnològica, etc.


"ADSLZone TV" és un vídeo mensual de major durada amb temàtica d'actualitat sobre hardware, software, Internet, videojocs, etc.


Tots 3 videoblogs informen sobre novetats al voltant d'Internet i de les noves tecnologies.