27/11/06

Comparteix els teus vídeos amb tot el món gracies a YouTube

Segur que t’agradaria compartir algun vídeo divertit que has fet amb els teus amics o familiars... a la pàgina http://www.youtube.com pots fer-ho, només caldrà registrar-te amb el teu nom i el teu correu electrònic. El sistema t’enviarà una confirmació que hauras de validar en el link que t’enviaran al teu correu.

Un cop confirmat el registre obrirà una finestra per descriure i categoritzar el vídeo que volem pujar, omplirem una breu descripció amb la qual els usuaris podran localitzar el nostre vídeo amb alguna paraula clau i definirem si el vídeo serà d’us públic o privat només per als usuaris que assenyalem.

Al polsar Upload s’inicia la pujada del nostre vídeo, el temps variarà en funció de la seva grandària ("pes") i la nostra connexió.

El sistema no permet pujar vídeos de mes de 100 MB i 10 minuts de temps màxim.

Animeu-vos doncs a compartir el vostre vídeo, graciós, musical, creatiu...
YouTube ofereix més de 100 milions de vídeos al dia que ens podem descarregar, es per això que ha aconseguit un 29% del mercat d’entremetiment a Internet i pot acabar amb el 90% de altres webs existents per compartir vídeos.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No solo de YOUTUBE vive el hombre:

Para subir tus vídeos a Internet ya no sólo tienes YouTube. Además puedes usar:


*GoogleVídeo (http://video.google.com/)

*Metacafe (http://www.metacafe.com/)

*Soapbox (http://soapbox.msn.com/)

*Reever (http://one.revver.com/browse/Editor%27s+Picks)

*Blip (http://www.blip.tv/)

*MyHeavy (http://www.myheavy.com/)

*Vimeo (http://www.vimeo.com/)

*DailyMotion (http://www.dailymotion.com/)


Quizás no se vean demasiadas diferencias, debido tal vez a que todos usan sistemas muy similares basados en players de Flash Vídeo.