El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

21/11/06

La seguretat és cosa de tots

Esteu farts de rebre correu no desitjat? O potser coneixeu algú que hagi patit un delicte a travès de la xarxa? Malauradament Internet pot ser, de vegades, l'escenari de males pràctiques que fins i tot poden causar-nos algun maldecap.

Avui us volem parlar de l'Associació espanyola d'Usuaris d'Internet (AUI), una associació que vetlla pels interessos dels internautes des de fa anys. Al seu web trobareu moltíssima informació sobre el present i el futur de la xarxa, així com multitud de serveis i eines útils. El millor que podeu fer es visitar la seva pàgina clicant a sobre de la icona:



L'AUI acaba de llençar una campanya anomenada "Actú@. La seguridad es responsabilidad de todos.", Aquesta campanya vol posar de manifest que la seguretat a la xarxa és una responsabilitat que ha de ser compartida per usuaris, administracions públiques i proveïdors de serveis i aplicacions. Ens volen transmetre que hem de utilitzar la xarxa amb confiança, i alhora fan propostes a institucions i proveïdors d'aplicacions per a millorar-ne la seguretat. Si vols veure els consells que ens proposen fes clic aquí.
I no patiu, que entre tots aconseguirem que la xarxa sigui un lloc totalment segur!