El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

30/6/08

Diplomes, projeccions i llàgrimes.

Ja estem en plena marató de lliurament de diplomes, i pel Telecentre no deixa de passar gent a recollir el seu. Els usuaris que venen a fer-ho poden, a més, veure la projecció del documental "Connectats" en primícia, ja que encara no s'ha estrenat oficialment per a la ciutadania.

La gent de Jolines, que són els que han realitzat el documental, han plasmat molt bé l'aspecte social de les Noves Tecnologies, amb un cert to dramàtic. Ho han fet tan bé, que alguna persona ha sortit amb la llagrimeta a l'ull després de veure'l!



Avui ha vingut el grup de Pins d'Or a recollir els seus diplomes de la mà del Regidor de Noves Tecnologies, Carles Soriano. Ens han dit que els ha agradat molt el curs que han fet per aprendre a mantenir el seu propi bloc, i que volen tornar després de les vacances per tal d'assolir nous coneixements.


Han pogut veure de primera mà els usos terapèutics i socialitzadors de les Noves Tecnologies, i ara que han agafat el tren estem segurs que no el perdran. Us esperem!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

dramàtic?

Punt TIC del Palau Falguera ha dit...

Sí, ens referim a que el muntatge del documental utilitza, entre d'altres coses, plànols molt curts i una música adient per aconseguir una sensació de dramatisme, entenent el concepte de dramatisme segons la segona accepció.

Oi que teniu ganes de veure'l? Al setembre ho podreu fer!