El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

14/6/08

El documental ja té nom: CONNECTATS

El documental sobre les noves tecnologies a Sant Feliu ja té nom.

CONNECTATS


No confondre amb això, C o n n e c t @ t s, el nostre butlletí mensual de notícies en línia.


Per què CONNECTATS ?!?

El documental tracta sobre la fractura digital i l’alfabetització digital a la ciutat amb l’objectiu de reflectir que la societat es divideix en 2 tipus de persones: les que tenen accés a les noves tecnologies i les que no en tenen.
.

Les CONNECTADES i les NO CONNECTADES.Vivim en un món on definitivament el poder es centra en la utilització de la informació.
.
Tradicionalment aquest poder s'ha utilitzat de manera unipersonal i amb tendència al monopoli per part dels mitjans de comunicació de masses però.... Internet i les noves tecnologies estan democratitzant i fent més horitzontal la informació així com fent-la més accessible per a tothom.

Ha estat un nom molt de la Web 2.0 ja que va néixer a la blocosfera santfeliuenca, concretament al blog de la Casa d'Oficis "Sant Feliu, ciutat digital":
.
Quin nom li posaries al DOCUMENTAL sobre les noves tecnologies a Sant Feliu?!?

Van sorgir moltes idees fruit d'aquest "brainstorming" col·lectiu a Internet.

Aquest documental serà lliure i obert.

CONNECTATS és una obra que s’acullirà i estarà protegida per una llicència de Reconeixement de Creative Commons per tal de facilitar i apostar per la lliure circulació del coneixement que fa la Regidoria de noves tecnologies.


CONNECTATS ha estat subvencionat pel Programa de Nous Jaciments d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya, amb el patrocini del Servei d’Ocupació de Catalunya i el cofinançament del Fons Social Europeu i de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.