El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

3/6/08

Juan José, el videoaficionat 2.0


En Juan José és un bon exemple de persona recent arribada a les Noves Tecnologies. Aquest veí de La Salut està jubilat, i ha après a utilitzar l'ordinador al centre Connecta de Can Calders.

Ell ho té clar: com que és videoaficionat, s'ha especialitzat en l'edició digital de vídeo i la creació de DVD's amb les seves filmacions. De fet, és tot un expert en Pinnacle, i sap tot el que s'ha de saber sobre formats de vídeo, qualitat i mida de la imatge, etc...

Només tenia una assignatura pendent: Internet. Encara que sospitava que era molt útil, com que la majoria d'informació li havia arribat per altres mitjans d'informació, com per exemple la TV, tenia una imatge una mica distorsionada de la xarxa: virus, delictes electrònics, etc...

No obstant, la setmana passada va venir al Telecentre, i li vam recomanar que es creés un canal propi a Youtube, on podria exhibir i compartir els seus vídeos, i comunicar-se amb altres persones que deixessin comentaris al seu espai.



La idea, òbviament, li ha entusiasmat, i ja té el seu canal propi a Youtube. El trobareu en aquest enllaç. Com podreu imaginar, ja l'ha estrenat pujant el seu primer vídeo sobre una marxa a Collserola. Aquí teniu el vídeo:






I si pensàveu que això era tot... No! Avui mateix ha començat el curs d'iniciació a Internet i correu electrònic al Telecentre, on sortirà amb prou experiència per surfejar la xarxa al seu aire, i amb un clauer idCat sota el braç. I com que té moltes coses a explicar, i molts vídeos per penjar, ja li hem parlat de la possibilitat de fer-se un bloc! No li perdeu la pista!