El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

22/1/09

El jurat del Festival delibera... Ja falta menys

Ahir es van fer les provatures finals per l'acte de lliurament de premis de la 1ª. Edició del Festival WORK ON FEST.
.
En el marc de l'acte es projectaran els curtmetratges finalistes de la primera edició d'aquest festival cinematogràfic, organitzat per la UGT de Catalunya i l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat.
.
La cloenda anirà a càrrec del Secretari General de la UGT de Catalunya, Josep Maria Àlvarez, i de l'alcalde de Sant Feliu, Juan Antonio Vázquez.
.
Recordeu tot el que hem comentat sobre el Festival? També sabeu que aquesta edició s'ha centrat en la temàtica sociolaboral dels horaris de treball? Sí, segur que sí.


Hi havia tot... cables, ordinadors, aparells d'il·luminació, etc. Quin caos més estimulant !

Sobre l'escenari de la Sala 2 del CineBaix es van fer diverses simulacions on els premis s'anaven concedint a un bon ritme, els directors/es dels microcurts sortien a l'escenari i el presentador ja estava a punt per presentar el proper guanyador/a.
.
Per una altra banda, el jurat del Work On Fest, ja es troba treballant des del passat dia 16 amb el seu veredicte final. Veredicte que es farà públic aquest divendres 23, per tant encara caldrà esperar una miqueta per poder sortir de dubtes i saber quins són els microcurts guanyadors.
.
Us recordem que per aquesta primera edició, el festival està format pel següent jurat: Jaume Balagueró, Oliva Acosta, Isaki Lacuesta, Marc Prades, Dídac Boza, Gemma Soriano, Lourdes Borrell i Josep Mª Àlvarez.
.
.
Des de l'equip tècnic del projecte municipal de noves tecnologies "Sant Feliu On Line" fem una valoració molt positiva del gran nivell de creativitat i realització tècnica de les obres presentades.

Des del punt de vista del que ha suposat allotjar a Sant Feliu de Llobregat un festival en línia de microcurts ens trobem molt satisfets d'haver comptat amb l'esforç de tots els participants i haver rebut el seu suport i col·laboració a una iniciativa d’aquest tipus, de foment dels curtmetratges a través d'Internet.
.

Com ja us van comentar, iniciatives com aquesta suposen una plataforma de generació i difusió de continguts en línia de ciutat i de difusió i foment de la creativitat local a l'àmbit audiovisual. En definitiva, contruir ciutat digital, una ciutat que treballa en la creació i digitalització de continguts, que genera diferents actuacions que incideixen en l’apropiació comunitària dels serveis i el desenvolupament de continguts audiovisuals.

I és que aquest certamen de creació audiovisual en línia s'ha plantejat des de l'objectiu d'estimular, dinamitzar, reconèixer i premiar els creadors de continguts amateurs possibilitant-los, alhora, la difusió de les seves produccions d'una forma alternativa a les tradicionals.

A l'acte ja estarem ben pendents de la Maria Gómez Herrero i la Marta Sánchez Ortega, 2 dones de Sant Feliu amb molta creativitat que han participat al festival. A veure si les podem entrevistar pel blog!

L'edició 2008 del Work on Fest, el Festival en línia de microcurts sociolaborals de Sant Feliu de Llobregat, és una convocatòria de la UGT de Catalunya que ha comptat amb la participació de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat i el recolzament de RTVE, XTVL i LaMalla.cat.

Aquesta notícia que va sortir als informatius de TVE és una bona prova de la presència als mitjans de comunicació que ha tingut el festival: