El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

28/1/09

Visita! Pins d'Or i el seu bloc.

L'altre dia vam rebre la visita dels companys del centre de dia de salut mental Pins d'Or, que com ja sabeu tenen un bloc d'allò més interessant que van fer en una activitat al Punt TIC Falguera.


Aquests blocaires de mena estaven interessats en aprendre a aprofitar la barra lateral de la seva bitàcola, i es van acollir al nostre servei de tutorització. Vam estar "tafanejant" una mica les possibilitats que els oferia el servei gratuït Blogger, i van decidir fer una presentació del grup, i començar a fer un blogroll (llista d'enllaços a diferents blocs) amb les últimes actualitzacions del les bitàcoles que més els agraden. A veure si endevineu quin bloc apareix a la seva llista!

Per suposat, no serà la darrera visita que rebem d'aquest grup tan maco, ja que mai es conformen amb el que els enseyem! Molt bé! That's the way!

Ja els hem parlat de la possibilitat d'incloure enquestes a la barra lateral, àlbums de fotos i vídeo, etc., i estem segurs que aquest grup 2.0 ho sabrà aprofitar d'allò més bé.

I amb aquesta ànima de periodisme ciutadà que tenen, han fet una entrada al seu bloc parlant de la ventada de dissabte a Sant Feliu, amb documents gràfics i tot. Feu-hi una ullada!


Ja veieu, doncs, que les Noves Tecnologies són una eina terapèutica que pot proporcionar autoestima, autonomia i nous coneixements a tot tipus de col·lectius, i per suposat, fer xarxa amb ells! Són varies les persones d'aquest grup blocaire (Sole, Jordi, Juan Antonio, Tere...) que venen a l'accés lliure del Telecentre a utilitzar el correu, actualitzar el bloc, fer consultes, o simplement a saludar!