El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

23/1/09

NOUS FITXATGES AL SANT FELIU ON LINE


Ruth Domínguez, José Carlos Aguilar i Marc Bonavila són les noves incorporacions amb les que comptarà el projecte Sant Feliu On line en la seva tasca per a apropar la comunitat santfliuenca a les TIC.
.
La Ruth i en Marc, tots dos exalumnes-treballadors del programa formació-treball de la Casa d'Oficis Sant Feliu Ciutat Digital i gràcies al Pla Ocupacional de la Generalitat destinat a la Dinamització Digital, desenvoluparan tasques d'impuls a la Regidoria de Noves Tecnologies. Per la seva banda, en Jose Carlos, amb gran experiència professional en el camp de la inclusió i capacitació tecnològica en col·lectius amb risc de fractura digital, serà el nou dinamitzador per a l'alfabetització digital dels Barris de la Salut i Can Calders dins el marc del projecte Fem Barri i el Pla d'Ocupació de Treball als Barris.
.
L'aprovació d'aquest Pla d'Ocupació ha suposat la contractació d'aquests joves oferint-los l'oportunitat per a assolir noves experiències dins l'àmbit laboral i que tanmateix aportaran una valuosa participació en la inserció de les TIC a la ciutat dins del programa municipal de Sant Feliu On Line.
.
Per finalitzar, comentar-vos que qui us escriu aquestes ratlles, Eva Giuli, també prové d'un Pla Ocupacional de la Generalitat i que, gràcies a la Fundació Inform i la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu, tindré l'oportunitat de rebre, durant unes setmanes, la formació i l'ajut de tot l'equip de Sant Feliu On Line.

1 comentari:

Alfons Expósito ha dit...

Segur que fareu la vostra feina com ningú. Molts ànims a tots/es (també a l'Eva, és clar!).