El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

4/2/09

Qui va dir que l'edat era un problema?


El pitjor enemic de la humanitat no han estat les guerres
, ni la fam, ni les enfermetats, ni les pàgines web en flash ;-). El pitjor enemic de la humanitat sempre ha sigut i serà el mateix: viu a dins nostre i es diu POR.

És la por qui ens impedeix assumir nous reptes, fer coses noves. Un exemple clar: sempre que ve alguna persona de més de 40 anys a apuntar-se a algun dels cursos del Punt TIC Falguera ens diu el mateix: "però es que jo amb la meva edat, no sé si me'n sortiré..."
I tant que te'n sortiràs!


I si no mireu la Teresa. Aquesta noieta de 75 anys ha fet amb nosaltres el curs d'Iniciació a l'ordinador i Internet. Ella creia que no se'n sortiria, i ara la tenim tots els dies per aquí en les hores d'accés lliure.

I no penseu que para quieta, no. Es comunica amb tota la seva família mitjançant el correu electrònic, i fins i tot es busca activitats per fer en el seu temps lliure. És una dona molt activa, a la que li agrada molt la interpretació i les disfresses, i per això vol anar a l'Auditori a fer una activitat ben curiosa. És un cicle de concerts anomenat "T'encantarà", on hom es pot inscriure per cantar! Els assistents reben una petita classe de cant pel matí, i pel migdia fan un concert pels seus amics i familiars a l'escenari de l'Auditori.

Qui ha dit por?