El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

25/2/09

Zoom: Gent On Line >>> Coneguem a Marta i el seu perfil innovador


Avui us volem recordar que a la web del programa de Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Sant Feliu podreu trobar interessants entrevistes a personatges de la nostra comunitat local relacionades directament amb l'ús de les noves tecnologies, el programari lliure, Internet...
.
Per accedir-hi, només cal que visiteu l'apartat
Zoom: Gent On Line a la web de Sant Feliu On Line i hi trobareu des de l'
Alcalde passant pel President de l'Ateneu Santfeliuenc fins al creador del grup de fans de bicis Monty a la xarxa social Facebook.
.
És aquí on també podreu llegir l'entrevista de la
Marta, una santfeliuenca de 25 anys que ha participat a
la primera edició del Festival de minimetratges en línia Work On Fest, un festival de microcurts de temàtica sociolaboral per Internet que comptava amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sant Feliu.

Com observareu, la Marta, tot i ser tan jove, té un bagatge formatiu i profesional destacable i ens explica com ha estat la seva experiència en la participació al festival, com veu el panorama local de la creativitat i la innovació i quins són els seus projectes presents i futurs en el camp de la creació audiovisual.



De ben segur que us sembla força interessant l'entrevista amb la Marta !

Molt aviat us presentarem la Maria, una altra santfeliuenca amb inquietuds audiovisuals, que també va participar al Festival Work On Fest i que ha fet diversos curts a la ciutat.