El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

5/3/09

Dia Internacional de la Dona. "Dona i TIC" ?!?


El 8 de març es celebra el Dia Internacional de la Dona.

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Dona, l'Ajuntament de Sant Feliu organitza diverses activitats conmemoratives que s'iniciaran dimecres 4 de març i s'allargaran fins el dia 18, aquí podeu consultar el programa: cursa d'orientació per la igualtat, conferències, exposicions, teatre, música, cinefòrum, xerrades i tallers ens recordaran que les dones encara no han assolit tots els objectius que les han de portar a la igualtat d'oportunitats en tots els àmbits.

Des del projecte municipal de noves tecnologies volem aprofitar aquesta conmeració per 2 coses.


1) La primera comentar-vos que en aquest blog d'alfabetització digital trobareu a partir d'ara una categoria/etiqueta d'entrades que és "Dona i TIC" que agruparà tots aquells posts que fan referència a les noves tecnològies des d'una perspectiva de gènere.

Així doncs amb un sol clic podreu consultar una bona part de l'històric d'actuacions de foment de l'ús i utilització de les TIC i Internet adreçat a les dones que s'han realitzat a la ciutat.


2) Amb ocasió d'aquesta data també és un bon moment per recordar les accions d'inclusió digital adreçades a les dones que es van portar a terme des del projecte de la Casa d'Oficis "Sant Feliu Ciutat Digital" 2007-2008.

La Casa d'Oficis de noves tecnologies és un programa de formació i treball d'un any de durada que té com a objectius fer que les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) arribin a tots els ciutadans i entitats de la ciutat, d'una banda, i de l'altra, formar alumnes-treballadors en ocupacions de l'àmbit de les TIC.

A més de la formació, els alumnes-treballadors adquireixen experiència pràctica professional en la seva especialitat gràcies als treballs que desenvolupen en col·laboració amb les entitats sense afany de lucre de la ciutat.

A la Casa d'Oficis "Sant Feliu Ciutat Digital" 2007-2008 un dels eixos d'actuació principal va ser facilitar l'accés a les TIC i els beneficis que se'n deriven del seu ús a les dones com a col·lectiu que es troba amb diverses dificultats d'accés i se'n beneficia menys.

Una de les entitats beneficiàries va ser el Casal de la Dona de Sant Feliu.

Podeu consultar totes aquestes entrades de la bitàcola i recursos audiovisuals de la Casa d'Oficis per fer memòria: