El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

24/3/09

Una escola 2.0!


Wikisaber és un portal educatiu basat en l'aprenentatge col·laboratiu. Aquesta web està adreçada a professors, pares i alumnes i aprofita els avantatges de la web 2.0 per engegar una proposta innovadora que recolza l'eslògan de les teories pedagògiques constructivistes: el coneixement no es rep de manera passiva sinó que és construït activament pel subjecte cognitiu.

Mitjançant aquesta web professors, pares i alumnes es poden beneficiar de la consulta dels recursos disponibles i també es poden convertir, d'una manera senzilla i intuïtiva, en generadors de nous continguts.

Wikisaber ofereix la possibilitat de reinventar noves formes d'ensenyar i aprendre, consultar continguts permanentment actualitzats, implicar la comunitat educativa i aplicar noves formes de gestió i avaluació. És per això que Wikisaber recolza i divulga els projectes educatius innovadors i premia les pràctiques educatives d'èxit fent un important esforç de promoció d'accions formatives com esdeveniments, conferències i continguts multimèdia guardonats i de qualitat.

En resum, Wikisaber, pretén facilitar a la comunitat educativa les eines de la web 2.0 per a la millora de l'ensenyament i l'aprenentatge, potenciar la comunicació entre els diferents implicats en el procés educatiu -professors, pares i alumnes- i optimitzar la gestió.

De la web, creiem que és interessant destacar, la proposta de Premios Wikisaber. D'una banda el Premio CreaTIC convocat amb la finalitat de difondre el treball del professorat en l'entorn TIC i d'altra banda el Premio Wikisaber Somos Todos que vol reconèixer i difondre el millor projecte pedagògic creat utilitzant la web Wikisaber. Escoles animeu-vos a participar!





1 comentari:

Anònim ha dit...

Bueno, está fenomenal para mis hijos...