El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

10/3/09

La feina a un clic ! ! !

Doncs ja ha finalitzat el primer taller que va començar el dia 2 de febrer i va acabar el passat divendres dia 6 de març a Can Maginàs.
.
El curs comptava amb dues parts: iniciació a la informàtica i iniciació a Internet.
.
Es va iniciar explicant amb coneixements bàsics: com encendre l'ordinador, crear carpetes, etc. ja que més d'un participant no havia fet servir mai un ordinador.
.
En el curs vam estar mirant les parts del ordinador, com encendre'l, apagar-lo, l'escriptori, processador de texts... (iniciació a la informàtica ) i vam continuar amb Internet, fent una breu introducció, explicant el navegador web (Mozilla Firefox), creant correus electrònics que després servirian per a la recerca de feina en línia i també es van consultar i tafanejar diferents tipus de pàgines i llocs web... ( iniciació a Internet ).
.

Un cop feta aquesta petita formació vam endinsar-nos a lo que realment interessava: la recerca de feina a través d'Internet.

El primer que es va fer, va ser el Currículum Vitae amb l'eina del SOC, ja que és molt útil i fàcil d'utilitzar, i un cop preparat el Currículum Vitae es va estar mirant diferents pàgines web dedicades a la recerca d'ocupació.

En primer lloc vam estar fent recerca d'ofertes a la web de SOC i es va explicar el funcionament per a la inscripció i candidatura a l'oferta.

També vam consultar portals temàtics com Infojobs.net, ens vam donar d'alta i vam estar practicant la recerca d'ofertes interessants. El mateix amb ell lloc web de laboris.net: ens vam donar d'alta i vam estar cercant ofertes laborals.

El pròxim 9 de març, i fins el 17 d'abril, començaran de nou, 2 cursos, un pel matí de 12:00 a 14:00 dilluns i dimecres, i un altre per la tarda de 15:00 a 17:00 dijous i divendres.

Us hi esperem!