El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

10/7/09

Curs Web 2.0 al Punt TIC del Palau Falguera


Durant les tardes del mes de juliol estem realitzant un Curs de Web 2.0 amb dos grups. De moment només portem dos sessions i no hem produït gaires continguts però esperem anar incrementant, sessió a sessió, les nostres aportacions a la xarxa.

La primera sessió els alumnes van buscar informació sobre la Web 2.0 i ens la van definir com:

"... es tracta d'aplicacions que generen col·laboració..."

"La Web 2.0 representa la evolución de las aplicaciones tradicionales hacia aplicaciones web enfocadas al usuario final. Web 2.0 es más una actitud que no una tecnologia."

"Utilidades y servicios de Internet enfocados al usuario final. Los contenidos son compartidos y producidos por los usuarios."

"La web és una xarxa global d'Internet. La web 2.0 és la segona generació enfocada en la col·laboració i en el compartir informació on-line per part dels usuaris que són també productors."

"El término Web 2.0 se refiere a una segunda generación en el desarrollo de tecnología web basada en comunidades de usuarios y una gama de servicios como las redes sociales, blogs, wikis y que fomentan el intercambio de información entre los usuarios."

També es va introduir de manera teòrica el concepte bloc. Els nostres alumnes, després de cercar informació a internet, van definir-los com:

"Es un sitio web periódicamente actualitzado que recopila cronologicamente textos o artículos de uno o varios autores, apareciendo primero el más reciente, dónde el autor conserva siempre la libertad de dejar publicado lo que crea conveniente."

"El bloc és un lloc web periòdicament actualitzat on apareixen articles, comentaris als articles, respostes als comentaris de manera que es pot establir cert diàleg."

Durant la segona sessió vam crear un bloc en el qual publicarem articles amb les inquietuds de cadascun dels alumnes i us anirem mantenint al corrent de les activitats que fem durant el desenvolupament del curs:

Alumnes Web 2.0 (grup de dilluns i dimecres tarda)

Sanfe 2.0 (grup de dimarts i dijous tarda)

Així podràs compartir amb nosaltres el dia a dia del curs i, si t'animes, deixar-nos algun comentari!