El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

24/7/09

Les WiFis al sol

La setmana passada ens assabentarem per diversos mitjans que l'Ajuntament de Barcelona posava en marxa la Xarxa Barcelona Wifi. Van començar amb 12 punts de connexió el dia 16 de juliol i estava previst durant aquesta setmana el funcionament de 170 punts de connexió repartits per gairebé tota la ciutat. Podrem reconèixer els punts gràcies al logotip que s'ha creat per senyalitzar aquestes zones:


Però si no tens ganes de desplaçar-te fins la ciutat per gaudir d'aquest servei a Sant Feliu de Llobregat també pots disposar d'accés a Internet utilitzant els diferents punts d'accés que són:
  • Jardins del Palau Falguera - WiFi Falguera
  • Torre del Roser - WiFi Torre del Roser
  • Plaça de la Vila - WiFi Pl. Vila
  • Plaça Can Maginàs - WiFi Maginàs
  • Plaça de les Roses - Wifi Can Calders Salut
Per poder accedir has de tenir l'IdCAT. Si encara no el tens pots adreçar-te a l'Oficina d'Atenció al Ciutadà. Només necessites el teu DNI i una adreça de correu electrònica operativa i et proporcionaran l'IdCAT al moment. A més amb l'IdCAT no només podràs accedir als 5 punts de connexió Wifi, també podràs fer tràmits digitals amb l'Administració Pública (com per exemple la declaració de la renda o consultar la vida laboral) i a més et servirà com a memòria USB!!!


Ver Zones WiFi a Sant Feliu de Llobregat ampliar el mapa