El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

27/5/10

Jornada: "Les TIC aplicades a la Salut, un sector emergent"


  • Dia: dijous, 4 de juny de 2010
  • Horari: de 9 a 18:30 hores
  • Lloc: Saló Avante, saló per a l’autonomia personal i la qualitat de vida (Fira de Barcelona. Recinte Gran Via. Avinguda Joan Carles I - L’Hospitalet de Llobregat)

A nivell europeu, la introducció de serveis d’e-Salut està facilitant l’accés a la Sanitat mitjançant la innovació en tele-medicina i en sistemes personals de salut.

L’e-Salut està trencant barreres donant la possibilitat a hospitals i poders públics de diferents Estats Membres de poder treballar de manera més estreta, afavorint d’aquesta forma el sector en la seva globalitat (sistemes d’informació, terminals, etc.).

Les millors condicions socials i sanitàries existents tenen com a conseqüència un envelliment de la població europea i, per tant, un increment de la despesa sanitària que pot arribar a ser insostenible. La innovació tecnològica ha de canviar radicalment aquesta predicció.

La Secretaria de Telecomunicacions i Societat de la Informació i la Cambra de Comerç Francesa de Barcelona organitzen aquesta trobada entre agents del sector TIC - Salut per compartir experiències i trobar oportunitats de negoci en projectes de col·laboració.

Places limitades per aforament