El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

13/5/10

Premis Blocs Catalunya 2010, a punt


Si sou blocaires, heu de marcar en vermell al vostre calendari la següent data: 14 de juny.

És la data en què finalitza el termini d'inscripció als Premis Blocs Catalunya, el certamen de referència de la blocosfera catalana que premia les millors bitàcoles del país per categories. Les principals novetats d'enguany són:
  • Sistema de registre: Tant els participants en les diferents categories com les persones quse vulguin votar han de passar per un sistema de registre al web dels premis, la qual cosa permet gestionar de manera òptima tant el procés d'inscripció com el de votació. En el cas dels participants, s'haurà d'obtenir un nom d'usuari i una contrasenya, i en el cas dels votants, s'haurà d'indicar una adreça de correu electrònic on s'enviarà un missatge amb un enllaç per realitzar la votació. Mitjançant aquesta adreça de correu es podrà emetre un vot per a cadascuna de les categories.
  • Augment del nombre de categories: S'ha augmentat la llista de categories fins a 10, recollint més temàtiques populars en la blocosfera catalana. Aquestes són las categories en què podeu participar: Corporatiu, Cultura, Educació, Esports, Format audiovisual, Gastronomia, Literatura, Noves Tecnologies, Personal, i Política.
Un cop hàgiu presentat el vostre bloc, heu de saber que el període de votació popular començarà el 17 de juny i s'allargarà fins el 6 de setembre.

Més informació a les Bases del concurs