El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

3/10/10

Si vols aprendre, cap barrera es un inconvenient

Al Punt TIC del Palau Falguera volem millorar diàriament en accesibilitat. Per això, en anteriors entrades ja us vam informar que tenim instal·lat el Jaws, un lector de pantalla que llegeix tots el textos que apareixen i que fa l'ús de l'ordinador més fàcil a les persones invidents.
Doncs a partir del proper dilluns comptarem amb la Mari Carmen, una persona amb moltes ganes de aprendre, que vindrà ampliar coneixements a un dels cursos d'iniciació. I que gràcies a aquest programa no tindrà cap problema per fer-ho.

Si teniu ganes de aprendre, no dubteu en venir a informar-vos, perquè a més de tenir instal·lat aquest programa, no comptem amb cap barrera arquitectònica a l'entrada i disposem de quatre punts de connexió amb taules elevades per a cadires de rodes elèctriques. En cas de tenir una discapacitat sensorial, l'inconvenient és minimitza situant-se més a prop del professor per escoltar-lo millor, canviant la configuració de la pantalla , etc.

Com veieu no hi ha cap inconvenient per aprendre, al contrari, és una gran satisfacció per tots els que treballem al Punt TIC trobar-nos amb persones com Mari Carmen, amb ganes de superar-se dia a dia i de aprendre coneixements nous.