El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

14/10/10

ELS DINAMITZADORS DEL PLA OCUPACIONAL: Egor

Hola, em dic Egor, tinc 22 anys i treballo a l'Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat gràcies a l'últim pla ocupacional que es vadur a terme. Sóc dinamitzador digital del Casal de Joves de Sant Feliu. Des d'aquí impulsem la participació de joves en projectes informàtics a més d'oferir assessorament en diverses àrees d'aprenentatge, tutorització del treball de recerca o l'elaboració d'un currículum vitae.


Sota la tasca de dinamitzar l'aula, capto demandes de tota mena perquè siguin organitzades i dutes a terme; ara m
ateix oferim cursos d'ofimàtica i optimització de sistemes operatius els dimarts de 18.00 a 20.00, i també cursos d'introducció a la ofimàtica per a persones menors de 35 anys els dilluns i dimecres durant la tarda. Sense oblidar l'oci, impulsem projectes d'edició d'imatges, jocs en línia i altres activitats informàtiques.

Al mateix temps treballo en el redisseny o creació d'algunes pàgines web amb codis html com el bloc del Casal de Joves (http://www.santfeliu.cat/jove) o un projecte anomenat "e-Learning Englishboard", d'assessorament gratuït en anglès, combinat amb classes teòriques per qui estigui interessat.

Actualment visc a Sant Feliu, estudio Ciències Polítiques a la Universitat de Barcelona, treballo al Casal per les tardes i també jugo a handbol a l'equip del poble. Convido a qualsevol persona interessada que s'informi de les activitats que es realitzen al Casal de Joves, on trobareu un ambient sociable i ple d'activitats.