El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

10/2/12

19 persones obtenen l'ACTIC al Punt TIC Falguera

L’ACTIC continua amb força la seva implantació des de la seva posada en marxa fa 2 anys, i a finals de l’any 2011 es va desenvolupar la última fase d’aquest sistema d’acreditació: el nivell avançat. En aquest temps prop de 20000 persones han obtingut els certificats de nivell bàsic o mig.



Però tot i estar cada cop més establert, i que cada cop més organismes i empreses el demanen alhora de buscar feina, l’ACTIC continua sent bastant desconegut per a la població en general.

Imagineu-vos estem redactant el nostre curriculum...i arribem a  coneixements informàtics.... Internet (a nivell usuari) Coneixements alts d’Ofimàtica, Coneixements bàsics d’edició fotogràfica...

Quan estàs en un procés de selecció de personal, en una empresa o a l’administració pública, la manera òptima per acreditar els teus coneixements de català és un certificat que atorga la Generalitat. Doncs, de la mateixa manera, per poder acreditar les nostres competències en les TIC (Tecnologies de la Informació i la Comunicació) hem de superar les proves de l’ACTIC.



L'ACTIC consta de tres nivells: el bàsic, el mitjà i l'avançat (per accedir a l'avançat cal haver assolit el mitjà). Aquí veureu les diferències:

La prova per obtenir l'ACTIC es pot fer en un dels 300 centres col·laboradors que hi ha repartits arreu de Catalunya, aproximadament la meitat dels quals són de caràcter privat. Per saber el que teniu més a prop de casa o de la feina, consulteu la pàgina web ww.actic.cat.

El Punt TIC del Palau Falguera és un d’aquests centres on podràs fer la prova. Sant Feliu On Line gestiona el punt TIC del Palau Falguera, on la nostra dinamitzadora Montse Collado, us podrà assessorar i resoldre tots els dubtes que tingueu d’aquesta acreditació. L’horari d’atenció per consultes respecte l’ACTIC són dilluns de 15:30 a 17:00 i els dimarts de 18:00 a 19:30. També podeu trucar al 936666180.

El passat any 2011,  al nostre centre es van inscriure 36 persones per a fer les proves, i es van presentar 32, dels quals 12 van obtenir el certificat de nivell bàsic i 7 el mig, amb uns percentatges d’aprovat del 75 i 50% respectivament.

És molt recomanable preparar-te abans de la prova. A aquest efecte, podeu aprofitar la autoformació tutoritzada que podeu rebre tots els dilluns i dimarts a la tarda per preparar l’ACTIC. També podeu visitar el portal de l’ACTIC i  en la secció “Material formatiu” hi ha accessos i referències a material de suport, com aquestes 35 càpsules formatives en vídeo per a la preparació del  nivell mitjà del certificat d'acreditació de Competències en TIC (ACTIC). 





A Sant Feliu de Llobregat  també pots fer la prova de l'ACTIC a:

1) CIFO SANT FELIU        Carrer Hospitalet 3 
2) Centre Red Conecta     Carrer Francesc Sáez C local
3) CFA Mestre Esteve      Carretera del Sànson 73     

Al nostre bloc, trobaràs
Més informació al respecte de l’ACTIC