El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

9/2/12

Alumnes de sisè de l’Escola Mestral protagonistes d’un Info-K sobre seguretat a Internet

Amb motiu del Dia Internacional d'Internet Segur, el 07 de febrer de 2012, els alumnes de sisè de l’Escola Mestral de Sant Feliu de Llobregat han esdevingut protagonistes d’un vídeo divulgatiu sobre l’ús segur d’Internet i la presa de consciència de que “a Internet no estàs sol“.

Aquest audiovisual formava part del l’Info-K, l’informatiu diari infantil i juvenil que s’emet en directe de dilluns a divendres a les 19.30 h. pel Super3, el canal infantil de Televisió de Catalunya.

En el vídeo es veu també com els alumnes de sisè de l'Escola Mestral de Sant Feliu de Llobregat han après quins són els perills que poden trobar mentre naveguen per Internet, jugant al Trivial. Però no al Trivial que tots coneixeu, sinó a un sobre la seguretat a la xarxa. 

 Recordeu que existeixen molts manuals, dirigits als més joves, per ajudar-los a fer servir de manera segura les eines que es troben a Internet. Aquí van alguns recursos útils:

En aquest manuals, per exemple, s'explica que la millor manera de compartir fotos i imatges de forma segura és tenint activat sempre l'antivirus. O que, si es xateja, és important fer-ho només amb els amics, no amb gent desconeguda. Però també es parla de "cyberbullying", situacions desagradables com insults entre usuaris o amenaces, o "phishing" els robatoris d'identitats electròniques, que es dóna quan facilitem les nostres dades personals i que ens pot ocasionar molts problemes.

 

Al Punt TIC del Palau Falguera, la Montse, la nostra dinamitzadora digital, també us ho pot explicar a les hores de consulta i accés lliure, que són tots els matins de 12 a 13.30 hores i a les tardes de dilluns a dijous de 17 a 18 hores.

 

Fa uns mesos també es va fer una jornada sobre aquesta temàtica a Sant Feliu: Jornada Ús Segur de Xarxes Socials podeu recordar-ho i consultar materials.

Més informació: http://www.tv3.cat/pprogrames/infok/infkSeccio.jsp?seccio=notis&idint=9096