El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

23/2/12

S'engega la nova temporada de Crear, Innovar i Emprendre

Aquest divendres de 11.38 a 11.58 Sant Feliu On Line conjuntament amb la UOC engeguem la segona temporada de la secció quinzenal "Crear, Innovar i emprendre" al magazine matinal "El Mirall" de Ràdio Sant Feliu. 
Cada programa, pels que no ens podeu escoltar en directe, generarem uns talls d’àudio (mp3) que penjarem a http://sfol.podomatic.com/ i la web de SFOL , a “Multimèdia”, subsecció “Àudios”.

En aquesta segona temporada, amb la qual estem molt il·lusionats, continuem amb l'objectiu de sensibilitzar a la ciutadania i al teixit socioeconòmic local envers la inclusió digital, la innovació, la emprenedoria, social i empresarial, i estem preparant uns programes que creiem interessantíssims, abordant temes innovadors i molt relacionats amb la innovació i emprenedoria especialment de base TIC. Alguns dels temes seran: Nou periodisme, Ruta Modernista i Realitat Augmentada, Ser emprenedor a la Xarxa, Internet i Marketing... Bé ja us anirem explicant!!

Aquesta setmana a Crear, Innovar i Emprendre comptem amb 3 convidats amb una gran experiència en el sector que ens donaran la seva visió sobre Periodisme i TIC: Mónica Garriga directora de Media140 a Espanya, Eva Dominguez periodista especialitzada en Noves Tecnologies i professora dels Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC i comptarem amb fetasantfeliu.cat el primer diari digital local independent de Sant Feliu de Llobregat nascut a l'any 2010. Fet a Sant Feliu és el primer mitjà de comunicació del país gestionat democràticament mitjançant una cooperativa de consum.

La irrupció dels diaris exclusivament digitals en els darrers temps, la tendència de la premsa en paper a tenir també presencia a la xarxa, la gratuïtat de la premsa digital, el seu model de negoci, quin és el futur, etc... seran temes dels que parlarem aquesta setmana.

Mónica Garriga és periodista i directora de Media140 a Espanya. Media140 és un moviment mundial independent que explora l'impacte de la web 2.0 a travès d'una sèrie d'esdeveniments, tallers i d'un bloc. El seu objectiu és fomentar el discurs, la col·laboració i la innovació incoent els mitjans de comunicació, màrqueting i relacions públiques, béns de consum, el tercer sector, la política i la tecnologia. 

Eva Dominguez Martín és periodista i ha treballat com a redactora al "Diari de Barcelona", "El Periódico de Catalunya" i "La Vanguardia Digital", per a posteriori dirigir projectes de comunicació com Temalia, manager de projectes en GEC i consultora freelance en la gestió de projectes. És la directora acadèmica del Postgrau en Producció Periodística Multimèdia i professora dels Estudis de Ciències de la Informació i de la Comunicació de la UOC.