El bloc de Sant Feliu On Line
El Projecte de Sant Feliu On Line
Oferta formativa de Sant Feliu On Line
Contacta amb Sant Feliu On Line
Punt TIC Palau Falguera
Horaris
Noticies del centre YUZZ Sant Feliu

22/2/12

Sant Feliu On Line participa en una innovadora iniciativa: Café & Jobs

El dilluns 20 de febrer Sant Feliu On Line va participar en la primera edició a Barcelona, i la segona a tot l’estat, de Café & Jobs.




Es tracta d’una iniciativa per reclutar talent que organitzava Jobssy.com, un cercador global d’ocupació 2.0 (tecnologia on-line 2.0) amb oficines a Sant Francisco i Madrid, basat  en la intel·ligència artificial, recomanacions automàtiques d’ofertes de treball de xarxes socials i amb serveis gratuïts orientats a la recerca i gestió de feina per Internet.  

El Café & Jobs es basa en una trobada entre candidats i reclutadors que permet als professionals en recerca d’ocupació donar-se a conèixer a professionals dels Recursos Humans que cerquen cobrir llocs vacants en processos de selecció que tenen oberts però en un marc més informal i dinàmic. L’entrevista de treball acostuma a ser un procediment excessivament formal, fred i intimidador en algunes ocasions i amb aquestes dinàmiques més innovadores l’entrevistador/a és un company de taula, que en un territori neutral, i amb una xerrada animada, coneix molt més directament a un possible candidat pels seus processos de selecció.

Això representa una nova forma de reclutament amb entrevistes disteses d'entre 5 i 10 minuts, tot prenent un cafè.

Durant l’acte els candidats també podien apropar-se al Speaker Corner, per exemple en el moment de prendre un cafè esperant l’entrevista, i mantenir una xerrada distesa i informal amb un expert en xarxes socials i Internet. En aquesta ocasió era en Rafael Méndez Parra de “Marketing, Comunicación e Ideas” que va parlar de xarxes socials i ocupació, blogs, marca personal (personal branding) i reputació a la Xarxa, Social Media i selecció de personal, etc.

La presència de Sant Feliu On Line era triple.

-          Conèixer i participar en una iniciativa innovadora (Café and Jobs) d’una startup amb gran contingut tecnològic i recolzada per la CDTI (Centro para el Desarrollo Tecnológico Industrial).
-          Avaluar de primera mà una iniciativa pionera de networking que humanitza i democratitza les entrevistes de treball incorporant la filosofia de les xarxes socials i l’autocandidatura.
-          Valorar l’execució a curt termini d’un job speed dating al voltant de perfils professionals més tecnològics a Sant Feliu de Llobregat.

Aquesta participació va ser possible gràcies a l’associació XarCont, Xarxa Contingut i Territori i a l’empresa aCanelma.

L’esdeveniment Café & Jobs de Barcelona que va comptar amb la participació de Sant Feliu On Line va tenir l’assistència de més de 150 candidats i 9 empreses reclutadores i va disposar de la cobertura de diversos mitjans de comunicació de Barcelona i Catalunya així com l’entrada en directe en dues ocasions de la televisió de Barcelona, BTV.

I en breu... una altra missió exploratòria, de reconeixement i generació endògena de la innovació per Sant Feliu de Llobregat al Pink Slip Party Bcn.